Over mij

Leuk om hier vast kennis te maken! Ik ben Michael Mangold, 54 jaar woonachtig te Beinsdorp in de Haarlemmermeer. Naast dat ik van reizen hou ben ik een gepassioneerd roofvisser en al bijna 15 jaar een online ondernemer. Bekenden en relaties zeggen vaak over mij, jij ziet eerder kansen en pakt ze ook.

Ik werk ruim 35 jaar in de installatietechniek en heb een echte elektrotechnische achtergrond. Zoals ik zelf vaak zeg, ” ik heb echt gewerkt”. Mijn eerste klussen tijdens mijn MTS stages in Arnhem waren woning renovaties. Hard werken en niet zeuren, het werk moest af.
Dat is ook mijn motto: “Zeur er niet over of doe er wat aan!”.

Mijn commerciële carrière ben ik ooit begonnen als binnen-, en later buitendienst verkoop bij een landelijke groothandel. De techniek en iets tastbaars opleveren fascineerde me in de rol van afdelingshoofd E bij een bekende installateur in Oosterbeek. De overstap naar sales bij een Franse fabrikant van energiedistributie systemen en de laatste 15 jaar in de installatietechniek in service en projecten hebben mij gebracht waar ik nu ben. Heb het verschil mogen ervaren tussen een corporate organisatie bij een grote landelijke installateur, en de flexibiliteit bij een familiebedrijf van 200 fte met zes werkmaatschappijen. De laatste zes jaar als lid van het directieteam in de rol van Directeur Service & Onderhoud waarbij ik de vier service bedrijven in Haarlem, Zaandam, Leusden en Woerden (90fte/18Mio) mocht aansturen.

Wat zegt men over mij als je dit aan mijn oud-collega’s of netwerk relaties vraagt?
– Persoonlijk en betrokken
– What you see is What you get
– Transparant en eerlijk
– Commercieel, ondernemend en verbindend
– Marge gedreven

Mijn jarenlange ervaring in de installatietechniek in contracten, projecten en commercial excellence zet ik in om op interim-, of projectbasis bedrijven te helpen met de tijdelijk invulling van management functies, te laten groeien in omzet, het bedrijfsrendement te verhogen en de voorspelbaarheid en continuïteit te optimaliseren. De rol van Interim Vestigingsmanager is daar een goed voorbeeld van.

Kennismaken?
Bel of mail me voor een kennismaking met een kop goede koffie!

Chat openen
Hallo 👋
Kunnen we je helpen?