Interim Vestigingsmanager installatietechniek

Interim Vestigingsmanager installatietechniek

Een Interim vestigingsmanager installatietechniek vervangt tijdelijk of voor langere tijd het lokale vestigingsmanagement op een vestiging of werkmaatschappij. Samen met het lokale management team zet hij het beleid van de organisatie voort of past deze waar nodig aan. Een heldere opdracht is daarbij van belang.

Uw partner voor tijdelijk management

Een lokale vestiging van een installatiebedrijf heeft zijn eigen netwerk van klanten, aannemers, onderaannemers, adviseurs en andere bouwpartners waar klussen of projecten mee gerealiseerd worden. Als er tijdelijk geen directie of management aanwezig is op de vestiging is de kans op onrust intern en extern groot. Zeker als de DMU van de Top 10 klanten niet helder verdeeld is over de stakeholders in de vestiging. Ik heb een ruime ervaring in het tijdelijk invullen van management functies bij installatie bedrijven . Een heldere opdracht en instructie is noodzakelijk.

Wat is de opdracht? Gaat het om het in kaart brengen van de processen, financiën, lopende werken en de pijplijn? Of is het enkel brengen van duidelijkheid en rust in de organisatie het doel? Eerder waren trajecten voor het in kaart brengen van de pijplijn, oplossen van discussies met klanten en het herstellen van de verbinding met de werkvloer succesvol. Met mijn energieke hands-on mentaliteit, ondernemende en verbindende capaciteiten wil ik graag de opdracht uitvoeren. Ik ken de dynamiek van een installatiebedrijf en spreek ook de taal van monteurs en ken de uitdagingen van de werkvloer!

Waarom kiezen voor mij?

Als interim vestigingsmanager breng ik 35 jaar installatie-, en 54 jaar levenservaring mee. Een groot actief netwerk in de installatietechniek bij fabrikanten, groothandels, paneelbouwers en collega installateurs. Behaalde successen in het leiden van teams, optimaliseren van processen en stimuleren van persoonlijke ontwikkeling, ketensamenwerking en commercieel bewustzijn . Hier zijn nog enkele redenen om voor mij te kiezen:

  • Marktkennis: Ik ken de specifieke uitdagingen en kansen binnen de installatietechniek en pas mijn strategieën aan op het gekozen beleid van de vestiging of groep.
  • Ondernemend: In de krappe arbeidsmarkt kiezen voor renderende en respectvolle opdrachtgevers. Bij voorkeur op basis van 1-op-1 gunning en transparante samenwerking voor jaren.
  • Resultaatgerichte Aanpak: Meetbare resultaten behalen en successen delen. Denk daarbij aan productieve uren, verhoogde omzet, gestroomlijnde operaties en behaald resultaat per periode.
  • Flexibiliteit en Snelheid: Als Interim Vestigingsmanager installatietechniek analyseer ik snel en is mijn aanwezigheid per direct merkbaar.

Diensten

Als interim vestigingsmanager lever ik een breed scala aan diensten, waaronder:

  • Operationeel Management: Optimalisatie van dagelijkse activiteiten, personeelsbeheer en resourceplanning.
  • Strategisch Advies: Ontwikkeling van groeistrategieën, segmentatie, regionale marktanalyse en concurrentieonderzoek.
  • Verandermanagement: Implementatie van veranderingen om de prestaties te verbeteren en weerstand te minimaliseren.

Neem Contact Op

Klaar om uw installatiebedrijf naar nieuwe hoogten te brengen? Neem vandaag nog contact met mij op om mijn beschikbaarheid en de mogelijkheden te bespreken.

Chat openen
Hallo 👋
Kunnen we je helpen?