Interim Implementatie Manager & Contractmanager

Interim Implementatie Manager & Contractmanager

Ontdek de Kracht van Professioneel Leiderschap

Met mijn ruime ervaring met contractering binnen de installatietechniek, begrijp ik de essentie van effectief projectmanagement en contractbeheer. Een goede start en implementatie is daarbij van groot belang. Valt de tender jouw kant en moet er direct gestart worden met de implementatie? Laat mij de eerste piketpaaltjes slaan en als interim implementatie manager en contractmanager de implementatie opstarten en het proces en de samenwerking in goede banen leiden.

Waarom kiezen voor mijn diensten?

Als implementatie manager en contractmanager beschik ik over een bewezen staat van dienst in het succesvol leiden van complexe onderhoudscontracten binnen de installatietechniek. Met een scherp oog voor de relatie, detail en een strategische aanpak.

  • Efficiënt Projectmanagement: Wij bieden op maat gemaakte oplossingen die uw contracten op tijd en binnen het budget implementeren.
  • Optimaal Contractbeheer: Ik stuur op nauwkeurig contractbeheer, minimaliseren risico’s en behouden de verbinding met uw opdrachtgever.
  • Professioneel Leiderschap: Ik ondersteun en begeleid uw team om optimale prestaties te leveren.

Mijn expertise

Met uitgebreide kennis en ervaring in de installatietechniek, ben ik als interim implementatie manager en contractmanager ervaren in diverse gebieden, waaronder:

  • Inspanningscontracten voor overheden, commercieel vastgoed en scholen
  • Prestatiecontracten bij financiële instellingen en overheden
  • Contractuele kennis en ervaring voor het interpreteren van NEN2767 en storingsclausule
  • Onderhoudscontracten op basis van budget en transparantie

Interim management

Heeft u binnen uw organisatie andere uitdagingen waar Interim Management wellicht een oplossing is om uw uitdaging te verkleinen? Ook hiervoor kan ik u ondersteunen. Als Interim Vestigingsmanager om een vestiging tijdelijk aan te sturen en weer op koers te brengen. Maar ook als Interim Salesmanager voel ik mij als een vis in het water.

Neem Contact Op

Klaar om uw implementatie of naar het volgende niveau te tillen of heeft u een andere vraag? Neem contact met mij op om beschikbaarheid en mogelijkheden voor uw organisatie te bespreken.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Chat openen
Hallo 👋
Kunnen we je helpen?